Klantervaringen

`Wytskes behandelingen heb ik altijd als erg bijzonder ervaren. Niet alleen was er ruimte voor een gezellig of juist serieus gesprek, maar ik ben ook van een hoop klachten af gekomen waar ik al jaren mee rondliep. Van hooikoorts tot schouderpijn en ook mentale disbalans, ze heeft het verlicht of zelfs verholpen. Vraag me niet hoe het werkt, het werkt! Een momentje me-time en het onderhouden van lichamelijk en geestelijk evenwicht. Een aanrader voor iedereen, maar zeker voor die geen genoegen neemt met de begrensde mogelijkheden van de westerse medische wereld.`

FA (juni 2018)

`Een paar jaar geleden kwam ik bij Wytske terecht omdat een gewone masseuse mij doorverwezen had vanwege vastzittende spieren. Ik hoorde dat ik via mijn aanvullende verzekeringspakket gebruik kon maken van Shiatsubehandelingen. Ik had vaak last van mijn nek-, rug- en schouderspieren. Verder hielpen de Shiatsubehandelingen van Wytske ook heel goed tegen menstruatiepijn. Ik had daar iedere maand last van maar na de behandelingen van Wytske niet meer . Ik kwam ongeveer 1 keer per maand voor een behandeling. Wytske is een hele lieve vrouw, het is jammer dat ik vanwege verhuizing geen gebruik meer kan maken van haar behandelingen. Ik kan haar zeker aanbevelen.`

Daniëlle (juni 2018)

Meer dan anderhalf jaar liep ik rond met een chronische pijn in mijn nek. De experts dachten aan een whiplaxh maar konden me niet zeggen waar het van kwam of hoe het weg zou gaan.Fysiotherapeuten, revalidatieartsen en meer heb ik bezocht maar het ging maar niet weg. Na twee keer bij Wytske te zijn geweest was het verdwenen. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Het bleek een pijn te zijn die kwam door stress na een niet NAH, van een whiplash was geen sprake. Wytske heeft dit weggenomen met haar massage. Ik moet nogsteeds opletten met de pijn,het is een waarschuwing. Dus als ik weer te veel in de stress raak, maak ik een afspraak bij Wytske.`

Janny (juni 2018 )

`Eigenlijk was ik gezond maar ik voelde me niet helemaal in balans. Na een behandeling Shiatsu was ik om. Dit was voor mij een manier om (kleine) klachten te verhelpen en meer met mezelf in balans te komen. Vooral de diversiteit aan behandelingen die Wytske in huis heeft is een enorme verrijking evenals haar visie op gezondheid. Ik raad iedereen aan om het een keer uit te proberen en je over te geven aan een mooie ervaring.`

Gerrie Vermeulen (juni 2018)

`Na mijn operatie bleef ik klachten houden, en toen heb ik Wytske opgezocht. Na een paar weken was ik al verlost van de dagelijkse pijn die ik had. Ook werkt Wytske met kruiden en die hebben me onder andere een steuntje in de rug gegeven toen ik de ziekte van Pfeiffer kreeg. Wytske is een gemoedelijke vrouw waar je altijd je e i kwijt kan en ze luistert goed naar je klachten. Samen werken we aan herstel met tips over voeding, oefeningen en shiatsutherapie. Ik raad Wytske`s hulp zeker aan, het heeft een verschil in mijn leven gemaakt.`

Rixt ( 7 mei 2019)

`Lieve Wytske

Wat ben ik snel door jouw gemengde therapieën geholpen. Zo in de kreukels lag ik van de ischias, dove voet, verzwikte enkels, tintelende tenen, auwauwauw. Rustig en doortastend, pakte je shiatsupunten, deed je Moxa op heftige plaatsen of naaldjes. Heerlijk, die eerste dag en na slechts 4 behandelingen, dat de voet weer gevoel had. Dankjewel`

Sita (3 juli 2019)

Ik heb mij laten behandelen aan een aantal klachten; jicht, maagproblemen en eczeem. Wytske werkt heel nauwkeurig en professioneel. Ze heeft mij een aantal keren behandeld, onder andere met naalden. Ze beschikt over grote kennis en zoekt ook aales per individu nog verder uit. Ze benadert het holistisch, niet alleen met naalden en Shiatsu, maar ook met een persoonlijk advies over voeding en heilzame kruiden en de behandeling van littekenweefsel. In mijn geval zit er een grote litteken precies op de meridianen (energiebanen) van maag en nieren. De behandeling daarvan ( met zilver) had een helend effect op mijn maagklachten, en via de nieren ook op mijn jichtklachten. Het maakte bij mijn klachten een groot verschil, en de behandeling was ook nog eens heel prettig.

Aart-Jan (augustus 2020)

`Begin dit jaar heb ik mij voor het eerst laten behandelen door Wytske voor mijn rug en nekklachten. Dit is mijn eerste ervaring met Shiatsutherapie en mij bevalt het prima. Na een paar behandelingen ging het al beter met mijn rug en in september 2020 kan ik zeggen dat de klachten weg zijn. Wat betreft mijn nek; elke keer als ik weer naar huis toe ga dan is het oké en de klachten blijven ook steeds langer weg. Verder behandeld Wytske mij voor de klachten die ik op dat moment heb

Ik raad Wytske aan voor grote of kleine klachten. De sfeer is prettig en Wytske is gastvrij.`

Alex (6 oktober 2020)

Wytske is vakkundig en behandelt me met aandacht. Elke keer als ik bij haar vandaan kom voelt mijn lijf helemaal los en ontspannen. Een weldaad! Bovendien krijg ik elke keer tips mee om dat gevoel vast te houden. Dankjewel Wytske

Inge 21 december 2020

`Kundige therapeut; ik ben na een aantal behandelingen al bijna van mijn klachten af.

Wytske is een therapeut die weet waar ze mee bezig is`

Ellen Glas, 25 november 2021

`Even naar Wytske, op de fiets of in de auto naar Ouwe Syl, naar Wytske voor een shiatsubehandeling. Waarom doe ik dat eigenlijk, wat is de meerwaarde.

Op google wordt het zo mooi omschreven;

Shiatsu massage is een vorm van therapie die probeert stress, stagnatie en weerstand in het lichaam te verminderen om daarmee het welzijn te verbeteren. Shiatsu ontvangen heeft en geeft een rustgevend effect waardoor het slapen beter gaat en het lichaam beter kan herstellen van alle belastingen gedurende de dag.

Beter en mooier kan ik het niet zeggen.

Mijn ervaring met Wytske haar manier van werken is erg positief. Zij deelt haar kennis van het menselijk lichaam met liefde waardoor ik zelf behoorlijk bewuster ben geworden van mijn lichaam.

Wytske haar behandelingen hebben heel veel betekend voor het herstel van een breuk.

Ik brak in augustus mijn schouder/ bovenarm en mede door de shiatsu is het herstel zeer voorspoedig verlopen.

Vooral als ik naar mijn leeftijd kijk ( 71 jaar).

Oude littekens kunnen soms veel pijn doen, zo ook kramp in de (bil)spieren. Door de shiatsubehandelingen trekt de pijn weg en onstapnnen mijn spieren.`

Dorien Sijtsma, 25 november 2021